Kuten tietosuojakäytännössämme kuvataan, keräämme henkilötietoja vuorovaikutuksestasi kanssamme ja verkkosivustollamme, mukaan lukien evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Saatamme myös jakaa nämä henkilötiedot kolmansille osapuolille, mukaan lukien mainoskumppanit. Teemme tämän näyttääksemme sinulle mainoksia muilla osuvammilla verkkosivustoilla etusi ja muista tietosuojakäytännössämme mainituista syistä.

Henkilötietojen jakamista kohdistettua mainontaa varten eri verkkosivustoilla tapahtuvan vuorovaikutuksen perusteella voidaan pitää "myyntinä", "jakamisena" tai "kohdistettuna mainonnana". tiettyjen Yhdysvaltain osavaltioiden tietosuojalakien mukaisesti. Riippuen siitä, missä asut, sinulla voi olla oikeus kieltäytyä näistä toiminnoista. Jos haluat käyttää tätä kieltäytymisoikeuttasi, seuraa alla olevia ohjeita.

Jos vierailet verkkosivustollamme Global Privacy Controlin opt-out-asetussignaalin ollessa käytössä, käsittelemme tätä pyyntönä toiminnan kieltäytymisestä riippuen siitä, missä olet. jota voidaan pitää henkilötietojen "myyntinä" tai "jakamisena" tai muuna käyttötarkoituksena, joka voidaan katsoa kohdistetuksi mainoksiksi laitteelle ja selaimelle, jolla käytit sivustollamme. verkkosivusto.