ATHLETE CLUB - FAQ

Det är enkelt och gratis att gå med i Athlete Club! Skapa ett konto här.

Förutom grymma erbjudanden så får du 400 poäng direkt vid registrering. När du tjänar poäng så får tillgång till exklusiva förmåner och rabatter.

- Skapa ett konto och tjäna 400 poäng direkt.

- Tjäna 1 poäng per spenderad 1kr

- Lämna recensioner och få 20 poäng

- Lägg till ett foto i din recension för att tjäna 30 extra poäng.

- Lägg till en video i din recension för att tjäna 30 extra poäng.

- Följ oss på Instagram för att få 100 poäng

- Få 1000 poäng när du fyller år.

- Bjud in en vän och få poäng när hen lägger ett order.

Contender - Den här nivån är gratis att gå med i och du hamnar automatiskt på den här nivå när du skapar ett konto.

Challenger - Spendera 2 000kr/år för att nå våra andra nivå med fler förmåner.

Champion - Spendera 3 000kr/år för att nå den högsta nivån med flest förmåner.

- Förtur till nya nyheter! Alla medlemmar i Athlete Club får förtur till våra nya släpp.

- 1000 poäng vid 3 köp. Alla medlammar får 1000 extra poäng efter 3 köp.

- Födelsedagspresent. Alla våra medlemmar får en födelsedagspresent när man fyller år!

- Exklusiv förtur till våra reor. Våra Challenger & Champion medlemmar får förtur till reor och kampanjer.

- Personlig inbjudan till events. Som Champion medlem kommer du få personliga inbjudningar till event och happenings.

Du använder dina poäng i kassan. När du är inloggad på ditt konto kommer kan du se ett poängreglage i kassan, där du kan välja hur många poöng du vill använda som rabatt på din order. Det går inte att använda dina poäng samtidigt som använder en rabattkod.

Poängen du tjänar när du handlar hos oss tilldelas först 30 dagar efter att du har lagt din beställning. Det är helt upp till dig när och hur du vill använda dina poäng, de är giltiga i 12 månader från den dagen du blev tilldelad de. Du kan dock inte använda dina poäng samtidigt som du använder en rabattkod.

1000 poäng = 150kr

2000 poäng = 300kr

3000 poäng = 450kr (minimum ordervärde: 1100kr)

6000 poäng = 600kr (minimum ordervärde: 1250kr)

Din medlemsnivå baseras på vad du spenderar årligen (senaste 12 månaderna). Så, om du handlat för mindre än minimigränsen för nivån kommer du att få en påminnelse om att det är dags att shoppa om du vill behålla din nivå. Oavsett hur du gör kommer du självklart fortfarande att vara medlem i Athlete Club, men ha färre förmåner.

Enkelt. Skapa ett konto, eller logga in, och dela din personliga kod med dina vänner. De får 20% på sin order över 1000kr, i rabatt på sin första order och du får 165kr (i poäng) trettio dagar efter att de handlat hos oss. Vi kommer att skicka ett mail till dig när ditt konto blivit belönat med nya poäng.

Kort efter att du en beställning kommer du att få ett mail från oss där vi ber dig att recensera ditt köp. Du blir belönad med poäng när du lämnar en recension via det mailet.

Du kan även recensera produkter när du är inloggad på ditt konto.

Som medlem tjänar du poäng när du shoppar hos oss, dessa poäng tilldelas direkt vid ditt köp. Om du sedan returnerar dina varor så kommer poängen för den ordern du returnerar att dras av från ditt konto.

Om du fyller år inom 30 dagar från det datum du registrerade ditt födelsedatum kommer det dessvärre att ske en liten försening. Det kan dröja upp till 30 dagar, isåfall grattis i efterskott!

Du tjänar poäng per recension du lägger upp, och du tjänar mer poäng om du väljer att addera en bild eller en video på ditt plagg. Du tjänar alltså inte extra poäng om du lägger till både foto och video till dina recensioner. Dina poäng är alltså inte beroende av hur många foton/filmer du lägger till i recensionen.

När du lämnar en recension med en bild/video kommer dessa att synas under produkten på vår hemsida. Vi kan också komma att använda oss av materialet i vår framtida annonsering.

Om du retunerar en order förlorar du poängen du tjänade för just den ordern.

Koden fungerar endast för nya kunder d.v.s. personer som inte tidigare lagt en order hos oss. Kom också ihåg att dina vänner måste handla för minst 900 kr för att kunna använda koden.

Var god kontakta vår kundservice om du vill att vi avslutar ditt medlemskap.

Dina poäng är giltiga i 12 månader från det datum du tjänade dem. Vi kommer att skicka en påminnelse till dig 30 dagar innan dina poäng går ut.

Ja, du får tillbaka poäng vid en retur. Du får tillbaka en procentuell andel beroende på hur stor del av ordern som returneras. Detta beräknas automatiskt och är inget du behöver tänka på. Poängen återbetalas när din retur av färdigbehandlad. Ett tips är att spara dina poäng och använda dem på ett köp som du behåller - poängen är giltig i 12 månader.