ATHLETE CLUB - UKK

Athlete Clubiin liittyminen on helppoa ja ilmaista! Luo tili tästä.

Loistavien tarjousten lisäksi saat 400 pistettä heti rekisteröitymisen yhteydessä. Kun ansaitset pisteitä, saat käyttöösi eksklusiivisia etuja ja alennuksia.

- Luo tili ja ansaitse 400 pistettä välittömästi.

- Ansaitse 1 piste jokaista käytettyä Ruotsin kruunua kohden

- Jätä arvosteluja ja saat 20 pistettä

- Ansaitse 30 lisäpistettä lisäämällä valokuva arvosteluusi.

- Ansaitse 30 lisäpistettä lisäämällä arvosteluun video.

- Seuraa meitä Instagramissa saadaksesi 100 pistettä

- Saat 1000 pistettä syntymäpäivänäsi.

- Kutsu ystäväsi ja saat pisteitä, kun he tekevät tilauksen.

Contender - tälle tasolle on vapaa liittyminen, ja siirryt tälle tasolle automaattisesti luodessasi tilin.

Challenger - Käytä 2 000 Ruotsin kruunua vuodessa saavuttaaksesi toiselle tasolle enemmän etuja.

Mestari - Käytä 3 000 kruunua vuodessa saavuttaaksesi korkeimman tason ja eniten etuja.

- Ensisijainen pääsy uusiin uutisiin! Kaikki Athlete Clubin jäsenet saavat etuoikeutetun pääsyn uusiin julkaisuihimme.

- 1000 pistettä 3 ostosta. Kaikki jäsenet saavat 1000 lisäpistettä kolmen ostoksen jälkeen.

- Syntymäpäivälahja. Kaikki jäsenemme saavat syntymäpäivälahjan syntymäpäivänä!

- Yksinomainen etuoikeus myyntiimme. Challenger & Champion -jäsenemme saavat etusijaa myynneissä ja promootioissa.

- Henkilökohtainen kutsu tapahtumiin. Champion-jäsenenä saat henkilökohtaisia ​​kutsuja tapahtumiin ja tapahtumiin.

Käytät pisteitäsi kassalla. Kun olet kirjautunut tilillesi, näet kassalla pisteiden liukusäätimen, jossa voit valita kuinka monta pistettä haluat käyttää alennukseen tilauksestasi. Pisteitä ei voi käyttää alennuskoodia käytettäessä.

Pisteet, jotka ansaitset, kun teet ostoksia meillä, myönnetään vasta 30 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä. On täysin sinun päätettävissäsi, milloin ja miten haluat käyttää pisteitäsi, ne ovat voimassa 12 kuukautta niiden myöntämispäivästä. Et kuitenkaan voi käyttää pisteitäsi alennuskoodia käytettäessä.

1000 pistettä = 150 SEK

2000 pistettä = 300 SEK

3000 pistettä = 450 SEK (tilauksen vähimmäisarvo: 1100 SEK)

6000 pistettä = 600 SEK (tilauksen vähimmäisarvo: 1250 SEK)

Jäsentasosi perustuu siihen, mitä kulutat vuosittain (viimeiset 12 kuukautta). Joten jos vaihdoit alle vähimmäistason rajan, saat muistutuksen, että on aika tehdä ostoksia, jos haluat säilyttää tasosi. Riippumatta siitä, miten teet sen, olet tietysti edelleen Athlete Clubin jäsen, mutta sinulla on vähemmän etuja.

Helppo. Luo tili tai kirjaudu sisään ja jaa henkilökohtainen koodisi ystäviesi kanssa. He saavat 20 % yli 1000 kruunun tilauksestaan, alennuksen ensimmäisestä tilauksestaan ​​ja saat 165 kruunua (pisteinä) kolmenkymmenen päivän kuluttua ostoksen tekemisestä meillä. Lähetämme sinulle sähköpostin, kun tilillesi on palkittu uusia pisteitä.

Pian tilauksen tekemisen jälkeen saat meiltä sähköpostin, jossa sinua pyydetään tarkistamaan ostoksesi. Saat pisteitä, kun jätät arvostelun kyseisellä sähköpostilla.

Voit myös tarkastella tuotteita, kun olet kirjautunut tilillesi.

Jäsenenä ansaitset pisteitä, kun teet ostoksia meillä, nämä pisteet jaetaan suoraan ostoksesi yhteydessä. Jos palautat sen jälkeen tavarasi, palautetun tilauksen pisteet vähennetään tililtäsi.

Jos syntymäpäiväsi on 30 päivän sisällä syntymäpäiväsi rekisteröinnistä, on valitettavasti pieni viive. Se voi kestää jopa 30 päivää, jolloin onnittelut myöhässä!

Ansaitset pisteitä jokaisesta julkaisemastasi arvostelusta, ja ansaitset enemmän pisteitä, jos päätät lisätä kuvan tai videon vaatteestasi. Joten et ansaitse ylimääräisiä pisteitä, jos lisäät sekä valokuvan että videon arvosteluihisi. Pisteet eivät siten ole riippuvaisia ​​siitä, kuinka monta valokuvaa/videota lisäät arvosteluun.

Kun jätät arvostelun kuvan/videon kera, ne näkyvät tuotteen alla verkkosivuillamme. Saatamme myös käyttää materiaalia tulevassa mainonnassamme.

Jos palautat tilauksen, menetät kyseisestä tilauksesta ansaitsemasi pisteet.

Koodi toimii vain uusille asiakkaille, eli ihmisille, jotka eivät ole aiemmin tehneet tilausta meiltä. Muista myös, että ystäviesi on tehtävä ostoksia vähintään 900 kruunulla voidakseen käyttää koodia.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos haluat meidän irtisanovan jäsenyytesi.

Pisteet ovat voimassa 12 kuukautta niiden ansaintapäivästä. Lähetämme sinulle muistutuksen 30 päivää ennen pisteidesi vanhentumista.

Kyllä, saat pisteitä takaisin palautuksesta. Saat takaisin prosenttiosuuden sen mukaan, kuinka paljon tilauksesta palautetaan. Tämä lasketaan automaattisesti, eikä sinun tarvitse miettiä sitä. Pisteet palautetaan, kun palautuksesi on käsitelty kokonaan. Vinkki on tallentaa pisteesi ja käyttää niitä ostoksissa, jotka pidät - pisteet ovat voimassa 12 kuukautta.