FAQ

Täältä löydät kysymyksiä ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiimme.

Vaihdot ja palautukset

Rekisteröi palautuksesi TÄSTÄ ja käytä tilausnumeroasi ilman "#"-merkkiä ja tilaukseen syöttämääsi sähköpostiosoitetta.

Palautus maksaa 69 SEK/7 €. Rekisteröidessäsi palautusta voit valita lahjakortin hyvityksen. Jos valitset lahjakortin hyvityksen, sinun ei tarvitse maksaa palautusmaksua.

Rekisteröi kokomuutoksesi TÄSTÄ ja käytä tilausnumeroasi ilman “#”-merkkiä ja tilaukseen syöttämääsi sähköpostiosoitetta.

Kyllä, tarjoamme ilmaisia ​​kokomuutoksia Ruotsissa.

Ruotsin ulkopuolella koon muutoksista peritään maksu. Näet maksun palautusportaalissa.

- Jos palautat yhden tai useamman tuotteen "osta 3 maksa 2:sta" -tarjouksesta, tarjous peruuntuu ja maksat normaalihinnan säilyttämistäsi tuotteista.

- Jos palautat yhden kolmesta tuotteesta, et saa hyvitystä.

- Jos lähetät takaisin kaksi tuotetta, saat yhden niistä takaisin.

- Jos palautat kaikki tuotteet, saat hyvityksen kahdesta maksamastasi tuotteesta.

Palautus käsitellään 5-7 arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi. Hyvitys tapahtuu samalla tavalla kuin maksoit ja näkyy 2-4 pankkipäivän kuluttua hyvityksen suorittamisesta.

Tarjoamme asiakkaillemme 30 päivän avointa ostoa.

Toimitus ja tilaus

Jos tilauksesi on lähetetty Postnordin kautta, voit seurata tilaustasi Postnordin verkkosivuilla tai sovelluksessa.

Jos tilauksesi on lähetetty UPS:llä, seuraa seurantalinkkiä sähköpostissa, jonka sait tilauksesi lähtiessä varastoltamme.

Tilaukseen on mahdollista tehdä muutoksia niin kauan kuin tilausta ei ole vielä pakattu. Jos tilaustasi ei ole jaettu, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen hello@relode.se, niin voimme peruuttaa/muuttaa tilauksesi.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen hello@relode.se heti kun huomaat tämän, jotta voimme toivottavasti korjata tiedot ennen kuin tilauksesi on pakattu.

Olemme erittäin pahoillamme väärästä pakkauksesta! Olet tervetullut lähettämään meille sähköpostia osoitteeseen hello@relode.se ja liittämään mukaan kuvan tilalle saamistasi tuotteista, niin asiakaspalvelumme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos et nouda pakettia, pakettisi palautetaan automaattisesti meille. Pidätämme oikeuden veloittaa sinulta palautuslähetyksen ja käsittelymaksun 100 SEK/10 euroa.

Tilausvahvistus lähetetään yleensä tunnin sisällä tilauksen tekemisestä, mutta joskus se voi päätyä roskapostiisi. Jos se ei ole ilmestynyt, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen hello@relode.se

Valitus

Jos tuote on viallinen vastaanotettaessa tai jos tuotteesi on rikki käytön jälkeen tuotantovirheen vuoksi, ota yhteyttä osoitteeseen Hello@relode.se. Kuvaile tapaustasi lyhyesti ja lähetä kuva viasta ja lähetä se asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun pian yhteyttä ja auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Heti kun olemme hyväksyneet valituksen, tilauksesi hyvitetään. Yleensä kuluu 2-4 pankkipäivää ennen kuin rahat näkyvät tililläsi/laskullasi.

Voit aloittaa lähettämällä kuvan tuotteesta osoitteeseen hello@relode.se . Vaikuttaa siltä, ​​että kyseessä on ylimääräinen maali, joka on puristunut ulos, mikä on helppoa, kun tuotetta kuljetetaan ja varastoidaan pitkään. Tuotekehittäjämme mukaan tämä on jotain, joka katoaa välittömästi pesussa tai matalassa lämpötilassa silittäessään.

Maksu

Ruotsissa: Klarna-, Swish- ja Shopify-maksut (korttimaksu)

Ruotsin ulkopuolella: Shopify-maksut (korttimaksu)

Jos tilauksen yhteydessä tapahtui tekninen virhe, tilillesi voidaan yksittäistapauksissa varata summa. Sinun ei tarvitse huolehtia tästä, pankki julkaisee tämän 2-5 arkipäivän kuluessa. Tilauksesi ei kuitenkaan mennyt läpi tällä kertaa, mutta olet tervetullut tekemään uuden tilauksen.

Urheilijaklubi

Kerhoon liittyminen on helppoa ja ilmaista! Luo tiliTÄSTÄ .

Loistavien tarjousten lisäksi saat 400 pistettä heti rekisteröitymisen yhteydessä. Kun ansaitset pisteitä, saat käyttöösi eksklusiivisia etuja.

Luomalla tilin ansaitset 400 pistettä välittömästi. Ansaitset myös pisteitä jokaisesta ostoksestasi.

Lue lisää lisäpisteiden ansaitsemisestaTÄÄLTÄ .

Käytät pisteitäsi kirjautumalla tilillesi. Napsauta Lunasta, kopioi ja liitä koodisi kassalla.

Jos syntymäpäiväsi on 30 päivän sisällä syntymäpäivän rekisteröinnistä, viive tulee valitettavasti olemaan. Odota, kauan odotettu lahjasi on matkalla, mutta se voi kestää jopa 30 päivää.

Pisteet ovat voimassa 12 kuukautta niiden ansaintapäivästä. Lähetämme sinulle muistutuksen 30 päivää ennen pisteidesi vanhentumista.

Ota meihin yhteyttä