Seamless, vad är fördelarna? | RELODE.™

Saumaton, mitä hyötyä siitä on?

RELODE - MEIDÄN HISTORIA Lukeminen Saumaton, mitä hyötyä siitä on? 2 minuuttia Seuraava Treenisukkahousut – näin valitset oikean

Saumaton myöhäinen aloitus

Tavoitteemme on alusta asti ollut luoda kestäviä vaatteita, joissa on uskomaton mukavuus. Ja tärkeä osa tätä pyrkimystä on ollut saumaton suunnittelu. Saumattomalla on monia etuja mukavuudesta ja istuvuudesta kestävyyteen.

Seuraavaan oppaaseen olemme koonneet lyhyen johdannon saumattomiin vaatteisiin ja yhteenvedon tämäntyyppisten harjoitusvaatteiden tärkeimmistä eduista.

Mikä tarkalleen on saumatonta?

Saumatonta kutsutaan ruotsiksi sömlöksi ja se on itse asiassa melko itsestäänselvyys. Se on yksinkertaisesti vaatteita ilman saumoja. Nykyään näille tekstiileille on olemassa pari samanlaista valmistusmenetelmää.

Eri menetelmien peruskonsepti on, että materiaalin kappaleiden ompelun sijaan neulotaan alusta alkaen yhteen. On myös menetelmiä saumattomien kuvioiden 3D-tulostukseen. Näin voimme luoda treenivaatteita yhtenä kappaleena ja välttää kokonaan sauman tarpeen, esimerkiksi mallistomme ( C)implicity .

Ainutlaatuinen valmistusprosessi johtaa vaatteisiin, joissa on erityisiä istuvuuden, kestävyyden ja muotoilun ominaisuuksia.

  • Fit - istuu aina paikallaan

Saumattomien treenivaatteiden ehdoton etu on istuvuus. Saumojen ongelmana on, että ne usein pullistuvat ulos oudoista paikoista, varsinkin pari kertaa pesun jälkeen. Ja me kaikki tiedämme, kuinka turhauttavaa on, kun vaatteet työntyvät ulos ja taittuvat, varsinkin kun niiden pitäisi olla tiukasti ihoa vasten.

Saumaton tarkoittaa, että voimme luoda vaatteita, jotka ovat todella ihonpitävät ja joiden avulla voit liikkua vapaasti myös intensiivisten harjoitusten aikana.

  • Erinomainen materiaali - ei hankausta

Ilman saumoja vaatteet ovat myös paljon mukavammat päällä. Vältät hankaus- ja painepisteitä - mikä on muuten yleistä joustavilla vaatteilla - ja voit keskittyä harjoitteluun ilman, että sinun tarvitsee jatkuvasti säätää vaatteitasi.

Yhdistämme myös saumattomia ratkaisuja markkinoiden parhaisiin materiaaleihin. Kaikki vaatteemme ovat kevyitä ja pehmeitä ihoa vasten, ja niissä on innovatiiviset mallit, jotka kuivuvat nopeasti.

  • Sopii kaikille vartalotyypeille

Joustavat, saumattomat treenivaatteet mukautuvat käyttäjän muotoon. Tämä tarkoittaa, että vaatteet sopivat kaikille pituudesta ja painosta riippumatta. Suunnittelemme myös vaatteemme korostamaan luonnollisia kehosi muotoja.

Samalla ymmärrämme, että kaikki eivät ole mukavia muotoja korostavissa treenivaatteissa, ja siksi tarjoamme myös hieman väljemmin istuvia vaatteita.

  • Kestävä ratkaisu – vähemmän materiaalia ja saumoja

Saumattomuuden erittäin tärkeä etu on kestävyys. Koska et käytä saumoja ja luo vaatteita yhtenä kappaleena usean sijaan, sinun ei tarvitse käyttää niin paljon materiaalia. Siksi valmistusprosessimme jälkeen jää huomattavasti vähemmän jäljelle jäännösmateriaalia kuin perinteisiä prosesseja käytettäessä. Kaiken huipuksi käytämme vain murto-osan langan määrästä kuten monet kilpailijamme.

Saumattomat treenivaatteet ovat siksi hyvä valinta sinulle, mutta myös ympäristölle ja planeetalle!