Vilka kläder är bäst för yoga? – Relode har svaret! | RELODE.™

Mitkä vaatteet ovat parhaat joogaan? - Relodella on vastaus!

Treenisukkahousut – näin valitset oikean Lukeminen Mitkä vaatteet ovat parhaat joogaan? - Relodella on vastaus! 3 minuuttia Seuraava Crossfit treenivaatteet, mikä on tärkeää?
Jooga vaatteet

Etsitkö uusia joogavaatteita? Silloin et ole yksin. Jooga liikuntamuotona on räjähtänyt länsimaissa viimeisen vuosikymmenen aikana, ja nykyään yli miljoonan ruotsalaisen arvioidaan harjoittavan säännöllisesti joogaa eri tavoilla.

Ei ole yllättävää, että tämä on johtanut valtavaan hyvien joogavaatteiden tarpeeseen, johon me Relodella olemme päättäneet vastata. Siksi olemme luoneet laajan valikoiman treenivaatteita, jotka sopivat täydellisesti joogaan. Siksi olemme luoneet tämän yksinkertaisen oppaan siitä, mitä sinun tulee ottaa huomioon etsiessäsi uusia joogavaatteita.

Joustavat joogavaatteet

Joustavuus ja jooga kulkevat käsi kädessä sekä harjoittajien joustavuudessa että vaatteissa. Siksi varmista, että ostat joogavaatteita , joissa on korkea joustavuus ja hyvä venyvyys. Tämä pätee varmasti useimpiin treenivaatteisiin nykyään, mutta ehkä erityisen tärkeää joogaa harrastaville.

Pehmeät joogavaatteet

Naarmuuntumista ja ärsytystä syntyy nopeasti hikoilun ja rasituksen aikana, joten haluat joogavaatteesi olevan mahdollisimman pehmeä ihoa vasten, mieluiten ilman saumoja (saumattomia). Tämä on erityisen tärkeää, jos harrastat kuumaa joogaa tai bikramia, koska hikoilet luonnollisesti enemmän.

HUOMIO! Suunnittelijamme ovat saumattomien kuvioiden asiantuntijoita, ja siksi olemme varmistaneet, että useat mallistomme ovat 100 % saumattomia. Jos et ole vielä kokeillut saumattomia joogavaatteita, suosittelemme lämpimästi!

Johdonmukainen

Joogavaatteesi ei saa olla vain joustavia ja pehmeitä optimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi, vaan niiden on myös seurattava kehoasi luonnollisella tavalla, joka ei rajoita liikkeitäsi. Siksi valtaosa ihmisistä pitää parempana tiukkoja joogavaatteita, vaatteita, joissa on niin sanottu ihotiivis muotoilu. Toisaalta on niitä, jotka pitävät hieman löysemmistä vaatteista, mutta silloin on erityisen tärkeää, että ne ovat joustavia ja joustavia.

Kestävä

Monet haluavat myös joogavaatteita, jotka ovat kestäviä kahdessa mielessä, eli kestäviä ja ympäristöystävällisiä. Tämä on aina pidettävä mielessä, mikä tarkoittaa, että kaikki vaatteemme kestävät käyttöä ja lisäksi monet vaatteet ovat saumattomia, mikä vähentää merkittävästi tuotannossa käytettävää materiaalia.

Reloden Mercy-kokoelma on ylivoimainen

Koska useimmat meistä Relodella työskentelevistä ovat kiinnostuneita joogasta. Koska suunnittelemme vain vaatteita, joita käytämme itse. Siksi suuri osa treenivaatteistamme sopii täydellisesti joogaan.

Kaikista kokoelmistamme on kuitenkin yksi, joka erottuu hieman ylimääräisestä, nimittäin Mercy-kokoelma . Se on rakastettu kokoelma, jota päivitimme äskettäin useilla uusilla kappaleilla, mukaan lukien yksi kaikkien aikojen parhaiten istuvista toppeistamme.

Mallisto koostuu tällä hetkellä joogahousuista/sukkahousuista ja crop toppeista. Mercy joogahousuja on saatavana eri malleina, mukaan lukien pitkät ja kolme neljäsosaa. Löydät toppeja niin tiukoina urheiluliivin versioina kuin löysempänäkin mallina. Mallistosta löydät myös lyhennetyn hupparin, joka sopii täydellisesti kevyempiin joogatunteihin, yin-joogaan ja matkalla joogastudioosi. Värien suhteen voit valita vaaleansinisen, violetin, mustan tai harmaan välillä.

Uusin kokoelmamme Scrunch Seamless sopii myös eri intensiteetin joogatunneille. Mallistoa leimaa tyylikkäät ja hyvin istuvat topit ja joogahousut!