Träningstights – så väljer du rätt | RELODE.™

Treenisukkahousut – näin valitset oikean

Treenihousut

Treenihousuja on nykyään saatavilla useissa eri muodoissa ja väreissä. Elämä on täynnä monimutkaisia ​​päätöksiä, eikä sukkahousujen – ja ylipäätään treenivaatteiden – valinta ole poikkeus. Kuten tiedät, meillä on suuri määrä harjoitussukkahousuja, joissa on erilaisia ​​muotoja ja ominaisuuksia. Ymmärrämme, että laaja valikoimamme ei tee valintaa helpommaksi asiakkaillemme.

Tästä syystä päätimme luoda kattavan oppaan oikeiden treenihousujen valintaan. Muutaman yksinkertaisen tempun ja käsityksen siitä, mitä odotat sukkahousuiltasi, päätös on paljon helpompi tehdä.

Harjoittelun ja harjoitusmuodon valinta

Ensimmäinen asia, joka sinun on mietittävä, on se, mihin aiot käyttää treenihousujasi. Erilaiset harjoittelumuodot asettavat erilaisia ​​vaatimuksia harjoitusvaatteille, esimerkiksi joogaharjoitussukkahousut eivät sovi niin hyvin juoksemiseen ja päinvastoin.

Yleisesti ottaen tärkeintä on, että omat sukkahousut seuraavat vartaloa luonnollisella tavalla eivätkä rajoita liikkuvuutta. Pikemminkin se helpottaa liikkeitä. Näin voit työntää itseäsi jokaisen harjoituksen aikana.

Monet käyttävät sukkahousuja myös "mukavana vaatekappaleena", sillä treenihousumme ovat erittäin mukavat. Jos olet yksi näistä ihmisistä, sinun tulee valita treenihousut täysin sen mukaan, kuinka mukavia ne ovat, aivan kuten ostaessasi muita mukavia vaatteita.

Mieti istuvuutta ja mallia

Tietysti myös oma makusi on keskeisessä roolissa treenihousujen valinnassa. Kuten kaikkien vaatteiden kanssa, haluat ostaa treenivaatteita, jotka edustavat tyyliäsi ja korostavat persoonallisuuttasi. Jotkut pitävät himmeistä väreistä, kuten musta, ruskea ja beige. Toiset rakastavat käyttää kirkkaita värejä ennen harjoituksia. Lisäksi tarjolla on sekä pitkiä että lyhyitä treenihousuja (shortseja).

Olemme valmistaneet useita erilaisia ​​treenihousumalleja ja ne ovat kaikki ainutlaatuisia muotoilultaan. Siksi suosittelemme, että käytät jonkin aikaa valikoimaamme selaamiseen nähdäksesi, mistä malleista pidät eniten. Lisäksi jaamme asiakkaidemme omia kuvia Instagramista. Jotta näet kuinka kaikki vaatteet istuvat, kun niitä käytetään "oikeasti".

Materiaalin valinta – saumaton vai ei?

Lopuksi kannattaa tutkia myös sukkahousujen materiaali Jos treenaat intensiivisesti ja tiedät hikoilevasi paljon, kannattaa ostaa nopeasti kuivuva materiaali. Jos haluat todella mukavat sukkahousut, voimme suositella myös saumattomia sukkahousuja. Nämä vaatteet on luotu ilman saumoja, mikä vähentää hankaus- ja painepisteiden riskiä, ​​ja saumaton on kestävämpi vaihtoehto, koska valmistusprosessissa käytetään vähemmän materiaalia.

Täältä Relode.se:stä löydät suuren määrän saumattomia treenisukkahousuja, mutta tarjoamme myös sukkahousuja, jotka eivät ole saumattomia. Nykyään meillä on myös treenisukkahousuja uurretusta kankaasta lisäämään mukavuutta ja lisäämään korostusominaisuuksia.

Bonusvinkki: tarvitsetko "kyykkynkestävät" treenisukkahousut?

Haluamme myös hyödyntää tilaisuutta korostaa niin sanottuja squat proof -harjoittelusukkahousuja, ts. treenisukkahousut, jotka eivät ole läpinäkyviä, joten sinun ei tarvitse näyttää housujasi koko kuntosalille riippumatta siitä, kuinka syvälle kyykkyisit.

Jos etsit kyykkynkestäviä treenihousuja, suosittelemme Mercy-mallistoa .