RELODE - VÅR HISTORIA | RELODE.™

RELODE - VÅR HISTORIA

Läsning RELODE - VÅR HISTORIA 3 minuter Nästa Seamless, vad är fördelarna?

Relode - Innovate the process

-Från UF-företag till väletablerat företag 

Allt började hösten 2014 när tre unga killar under andra året på handelsprogrammet bestämde sig för att tillsammans starta ett UF-företag. De hade nyligen börjat träna och intressera sig för olika kosttillskott. För att slippa hälla och spilla pulver kom idén att integrera en dosering med pulver i en flaska. Idén blev till verklighet och UF-företaget gick över förväntat. Våren 2015 vann UF-företaget årets produktutveckling i Halland och kom på en andra plats i Sverige. 

Det var snart dags för UF-företaget att avvecklas men de kunde inte släppa drömmen om att få producera en egendesignad shaker. I februari 2015 valde de därför att starta upp ett aktiebolag. Att tillverka egna verktyg i plast är kostsamt men efter investeringar och rådgivning från en företagsinkubator skulle drömmen bli till verklighet. Efter månader av slit och många ändringar senare började shakern säljas på hemsidan. De insåg tyvärr snabbt att shakern inte blev tillräckligt bra. Trots all tid och arbete som lades ner på företaget tvingades de arbeta vid sidan om för att få ekonomin att gå ihop. 

Hösten 2018 ställde Relode ut på sin första stora mässa i Stockholm. Försäljningen av shakers gick trögt och kunderna visade sig vara mer intresserade av det begränsade sortimentet av träningskläder som också fanns på plats. Under våren 2019 valde de att spinna vidare på det som kunderna visade sig vara intresserad av; träningskläder. Kollektionen Classic utvecklades och i april samma år var det dags för nysläpp. Nervösa men taggade satt dem och bevakade försäljningen och de kunde knappt tro sina ögon. Ordrarna flög in och hela kollektionen sålde slut på ett par timmar! Detta blev början på Relodes stora resa.

Idag säljs Relode via egen e-handel och har även ett par stora återförsäljare runt om i norden såsom Aminopörssi, Nelly, Proteinbolaget och Gymgrossisten. Relode siktar högt och har idag kunder i över 40 länder och utökar sortimentet kontinuerligt med högkvalitativa träningskläder!  

 

ATHLETE CLUB

Du som kund kan även bli medlem i vår kundklubb - Athlete Club. Här får du tillgång till nysläpp föra alla andra. I Athlete Club finns även exklusiva erbjudanden och tävlingar. Samla poäng på alla dina köp och byt dem mot rabatter, gratis frakt eller plagg. Athlete Club är helt kostnadsfri.