Crossfit träningskläder, vad är viktigt? | RELODE.™

Crossfit treenivaatteet, mikä on tärkeää?

Mitkä vaatteet ovat parhaat joogaan? - Relodella on vastaus! Lukeminen Crossfit treenivaatteet, mikä on tärkeää? 3 minuuttia

Crossfit

Viime vuosina Crossfit on kasvanut yhdeksi suosituimmista liikuntamuodoista Ruotsissa ja suuressa osassa maailmaa. Se on korkean intensiteetin harjoittelumuoto. Urheilijat työnnetään äärirajoille erilaisissa harjoituksissa, joissa hyödynnetään kehon luonnollista liikettä. Mukaan lukien painonnosto, voimistelu (vedot, roomalaiset renkaat), kehon paino (punnerros, jalkataivutukset). Myös sydänharjoittelu, joka suoritetaan yleensä väliajoin.

Koska kyseessä on korkean intensiteetin harjoitusmuoto, jossa aktivoidaan koko vartaloa useilla eri harjoituksilla, se edellyttää hyvät treenivaatteet, jotka eivät rajoita liikkeitäsi. Kuten ehkä jo arvasitkin, Relodella on tarjolla todella hyviä crossfit-vaatteita sekä miehille että naisille. Löydät alta lisätietoja ja esimerkkejä.

Hyvien Crossfit-vaatteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Uskomme, että kaikilla crossfitiä harrastavilla on oltava seuraavat vaatimukset täyttävät vaatteet.

1. Kestävä

Ensinnäkin vaatteiden on oltava erittäin kestäviä, koska ne altistuvat suurelle rasitukselle. Kuten sanoin, Crossfit on hyvin monipuolinen liikuntamuoto ja vaatteiden pitäisi toimia yhtä hyvin maasta vedossa ja vedossa kuin intervallitreenissä soutukoneella.

Valitse siksi treenivaatteet, jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joilla on korkea imukyky.

2. Tunnollinen

Suurin osa mieluummin harjoittelee crossfitiä tiukissa vaatteissa, jotka ovat joustavia ja mukavia. Jos sinulla on liian löysästi istuva t-paita, on olemassa vaara, että se hankaa vartaloasi tai häiritsee tiettyjä harjoituksia. Siksi yritä löytää sekä housut (sukkahousut) että toppeja, jotka sopivat vartaloasi kuin hansikas.

3. Tuki

Toinen etu tiukkojen treenivaatteiden käyttämisessä crossfitissä on se, että ne tukevat vartaloa. Monet haluavat esimerkiksi korkeavyötäröiset sukkahousut ja jotkut pitävät pitkähihaisista paidoista, jotka ovat tiukkoja käsivarsien ja rinnan yli.

Reloden parhaat crossfit-vaatteet

Me, jotka työskentelemme Relodella, harjoittelemme paljon ja crossfit on useimpien täällä olevien suosikki. Ei ole yllättävää, että olemme siksi luoneet myös itse käyttämiämme crossfit-vaatteita, joita suosittelemme mielellämme kaikille crossfitistä kiinnostuneille. Kaikista vaatteistamme seuraavat kolme mallistoa ovat ehdottomasti parhaita.

Slipstream

Slipstream Seamless on yksi myydyimmistä kokoelmistamme. Kuten nimi paljastaa, nämä vaatteet ovat saumattomia, mikä tarjoaa optimaalisen mukavuuden ja pienentää hankaus- ja painepisteiden riskiä. Suosittelemme crossfitiin ennen kaikkea Slipstream-sukkahousuja, mutta myös toppia.

Armo

Mercy on vuonna 2021 lanseeraamamme treenivaatemalliston nimi, joka on jo saavuttanut valtavan suosion. Laadukkaat topit ja 3/4-sukkahousut sopivat parhaiten crossfitiin, mutta niille, joilla on usein kylmä, voimme suositella myös lyhennettyä hupparia.

Ydin

Core on yksi suurimmista tyylikkäiden treenivaatteiden kokoelmistamme, jotka tarjoavat optimaalisen tuen. Mikä on hyvä crossfitissä. Vaatteita on saatavana mustana, valkoisena ja tummanvihreän kahdessa sävyssä.

Core singletti ja Core toppi ovat erinomaisia ​​yleisvaatteita kaikenlaiseen crossfit-harjoitteluun.

Mikä on Crossfit?

Pohjimmiltaan crossfit on harjoittelumuoto, jonka tavoitteena on aktivoida ja optimoida kehon luonnollisia liikemalleja, minkä vuoksi sitä kutsutaan joskus toiminnalliseksi kuntoksi. Haluat vain aktivoida kehon sen tarkoitetulla tavalla, aivan kuten esi-isämme tekivät.

Se on yksi monipuolisimmista liikuntamuodoista ja yksi syy siihen, miksi siitä on tullut niin suosittu, on se, että voit helposti mukauttaa harjoituksen kykyjesi ja tavoitteidesi mukaan. Usein sanotaan, että crossfitistä on yhtä monta versiota kuin on harjoittajia ja crossfit-valmentajia. Siksi meillä on visio tarjota vaatteita kaikenlaiseen harjoitteluun ja urheilun hetkiin.

Nykyään Crossfitillä on miljoonia harrastajia ympäri maailmaa, ja vuodesta 2007 lähtien on järjestetty vuosittain Crossfit Games, joissa maailman parhaat kohtaavat eri vaiheissa. Kirjoitushetkellä Mat Fraser on maailman ykkösurheilija, jolla on viisi Crossfit Games -voittoa.